olympiakos Pictures, Images and Photos

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Μπορεί να είναι μια μεγάλη σεζόν»!

Χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν αλλά και την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League εμφανίστηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Δηλώσεις του Αλγερινού επιθετικού φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της UEFA, με τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» να προειδοποιεί πως αυτή μπορεί να αποδειχθεί μεγάλη χρονιά για τους Πειραιώτες.
«Μου αρέσει να σκοράρω σε τέτοια παιχνίδια. Νομίζω πως η ομάδα έπαιξε καλά. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και αποζημιωθήκαμε με ένα γρήγορο γκολ. Το σημαντικό είναι πως περάσαμε στον επόμενο γύρο», είπε αρχικά ο Τζεμπούρ που στη συνέχεια αναφέρθηκε στο… «ταβάνι» του φετινού Ολυμπιακού.
«Τα πάντα είναι ανοιχτά. Γνωρίζουμε πως έχουμε ένα καλό σύνολο και είμαστε φιλόδοξοι. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την Ευρώπη, οπότε αυτή μπορεί να αποδειχθεί μια μεγάλη σεζόν», τόνισε ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που αναφερόμενος στον εαυτό του, πρόσθεσε πως βελτιώθηκε ως ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα, ειδικά στους Πειραιώτες και είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή του παρουσία με τη φανέλα της ομάδας.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...