olympiakos Pictures, Images and Photos

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Βγήκε σωστός ο Κάρολ! Βγήκε σωστός ο Κάρολ! Βγήκε σωστός ο Κάρολ!

Η… εκτίμηση που έκανε ο ίδιος βγήκε σωστή. Περίπου δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Ρόι Κάρολ λόγω της θλάσης που υπέστη. Κάτι που το είχε καταλάβει και δήλωνε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με την Ρουμπίν Καζάν.
Οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Φυσικά ο Κάρολ θα χάσει τα παιχνίδια πρωταθλήματος για το επόμενο 15ήμερο, και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το πρώτο παιχνίδι με τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 8 Μαρτίου.
Το καλό είναι ότι ο Μέγιερι χθες εξέτισε την ποινή του και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αυτός στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Europa League.
Χαλαρά μετά από την πρόκριση!
Έχοντας λίγες ώρες διαφορά μετά το… μεθύσι από την επιτυχία της πρόκρισης στη φάση των «16» του Europa League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με το χαμόγελο πλατύ στα χείλια τους πήγαν το προπονητήριο του Ρέντη για την σημερινή τους προπόνηση.
Ο λόγος που θα μπορούσε να νιώθουν ακόμη περισσότερο χαρούμενοι σήμερα είναι το γεγονός ότι πήραν διήμερο ρεπό από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ανανέωσαν το ραντεβού για το απόγευμα της Καθαρής Δευτέρας.
Αρκετά καλό το κλίμα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας, στην οποία όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κατά της Ρουμπίν Καζάν έκαναν αποθεραπεία.
Ο Χολέβας συνέχισε, στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης, την ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...