olympiakos Pictures, Images and Photos

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Θέλει ο Καζίμ, αλλά…

Την επιθυμία να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, μιλώντας στον τουρκικό Τύπο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Πειραιώτες από τη Γαλατασαράι δηλώσει ικανοποιημένος από τη ζωή στην Ελλάδα και στο τέλος της σεζόν περιμένει να μιλήσει με τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και βλέπω το μέλλον μου στον Ολυμπιακό. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει. Και στην οικογένειά μου αρέσει πολύ η ζωή στην Αθήνα και επιθυμία μου είναι να παραμείνω εδώ», ανέφερε σχετικά ο Τούρκος άσος.
Την ίδια ώρα, τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Καζίμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φατίχ Τερίμ και η διοίκηση της Γαλατασαράι «ψάχνεται» να τον δώσει. Αυτή τη στιγμή ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν «ψήνεται» να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό (σε αντίθεση με τους Ορμπάιθ, Μακούν και Μαρκάνο, για τους οποίους έχει θετική γνώμη), όμως από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στους Πειραιώτες.
Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη και η οψιόν φέρεται να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή και όσα έχει προσφέρει από τον περασμένο Ιανουάριο.
Πλησιάζει η ώρα του Βαλβέρδε
Την απάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένουν σύντομα στον Ολυμπιακό. Όπως τονίζουν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, διοίκηση και προπονητής δεν θέλουν να γίνει… σίριαλ το συγκεκριμένο θέμα και τις επόμενες μέρες ίσως να γίνει γνωστή η απόφαση του Ισπανού τεχνικού για το μέλλον.
Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες παραμονής του 48χρονου προπονητή είναι λιγότερες από αυτές της αποχώρησης, όμως κανείς δεν ξέρει τι συζήτησε με την γυναίκα του στην Ισπανία και αν έχει έρθει με καλά μαντάτα από εκεί.
Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις προπονητών που έχουν προταθεί ή γνωρίζουν πως μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο. Μία από αυτές είναι του Ουνάι Έμερι, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.
Ωστόσο, ακόμη το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει για δύο λόγους: πρώτον, επειδή δεν έχει απαντήσει ο Βαλβέρδε και δεύτερον, επειδή ο Έμερι βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων μετά τη φετινή πορεία της Βαλένθια (έχει φτάσει στα ημιτελικά του Europa League και βρίσκεται στην τρίτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος).
Περισσότερα θα γνωρίζουμε πιθανότατα μετά το μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, αν και υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι όποιες συζητήσεις να γίνουν μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Απριλίου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...