olympiakos Pictures, Images and Photos

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Μπιέλσα ή Βαλβέρδε

Στην Ελλάδα θεωρείται αρκετά πιθανή -αν όχι σίγουρη- η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Στην Ισπανία, απλώς προσπαθούν να βρουν την νέα του ομάδα.
Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Βάσκου τεχνικού κάνει… παρέλαση από τους πάγκους ομάδων που αναζητούν ή θα αναζητήσουν τεχνικό. Όμως το δημοσίευμα που ίσως πρέπει να ληφθεί πιο σοβαρά από κάθε άλλο είναι αυτό που τον φέρνει να μάχεται με τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τον πάγκο της αγαπημένης του, Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα φέρνει τον Ουρούτια, τον πρόεδρο της Μπιλμπάο και παλιό συμπαίκτη και φίλο του Βαλβέρδε να πονοκεφαλιάζει για τον πάγκο της Βασκικής ομάδας.
Ο Μπιέλσα φέρεται να αποτελεί στόχο μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσά τους Τσέλσι και Ίντερ, με τον Ουρούτια να έχει βρει ήδη τη λύση του προβλήματος καλώντας τον Βαλβέρδε να αναλάβει.
Ο Αργεντινός μπορεί να έχει κάνει μια αρκετά καλή πορεία με την Μπιλμπάο στο Europa League, και στο Κύπελλο Ισπανίας. Ωστόσο ο ιδιότροπος χαρακτήρας του και η κακή παρουσία της ομάδα στο πρωτάθλημα αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που γέρνει την ζυγαριά υπέρ της αποχώρήσής του.
Ο Ουρούτια δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον Αργεντινό στον πάγκο της Μπιλμπάο, καθώς εκτιμά αρκετά τις ικανότητες του Βαλβέρδε.
Εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από τις 25 Μαϊου, όταν και διεξάγεται ο τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...